Un caine asteapta de 8 luni in fata spitalului sa i se intoarca stapanul, decedat in decembrie

0
31

Animalul este hranit de locuitorii orasului si de voluntari ai asociatiilor de protectie a animalelor si, desi au existat tentative de adoptie ale catelului, acesta a evadat de fiecare data, intorcandu-se in fata dispensarului.

Un caine isi asteapta si acum stapanul, care a murit acum opt luni, in fata dispensarului din orasul Monte Cristo (Cordoba), unde este hranit de vecini si voluntari ai organizatiilor de protectie a animalelor, scrie publicatia Diario Panorama.

Cainele, poreclit „Alicio” de catre locatarii din zona, a sosit la dispensarul din localitatea aflata la 25 de kilometri de Cordoba, alaturi de stapanul sau, acum opt luni. Barbatul a fost transportat de urgenta la centrul sanitar in stare grava si a decedat, iar de atunci cainele isi asteapta stapanul in fata dispensarului.

Locatarii din cartier au incercat sa-l adopte pe animal, dar cainele a scapat de fiecare data, intorcandu-se in acelasi loc. Catelul este hranit, de atunci, de vecini si de voluntarii asociatiei de protectie a animalelor „Uniendo Huellas”.

Vedeta pe facebook

Vecinii l-au poreclit „Alicio”, dupa ce o doctorita, numita Alice, a fost cea care a inceput sa-l hraneasca pe caine. Povestea catelului a devenit cunoscuta in provincie dupa ce vecinii si turistii l-au fotografiat pe animal si au postat pozele pe internet, pe retelele sociale, precum Facebook, unde a fost creata si o pagina numita „Cainele Alicio”. Alicio are deja aproape 3.000 de fani.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here