Un milion de lei pentru cei care vor sa protejeze mediul

0
119

Banii vor fi pusi la dispozitia celor care realizeaza dosare eligibile ce au ca scop apararea mediului inconjurator

Agentia Regionala pentru Protectia Mediului informeaza ca Administratia Fondului de Mediu a lansat sesiunea de depunere a proiectelor in cadrul Programul vizand educatia si constientizarea publicului privind protectia mediului, conform Ghidului de finantare, aprobat prin Ordinul Ministrului Mediului si Padurilor nr. 1181/05.08.2010, in perioada 23 august – 21 septembrie 2010.

Administratia finanteaza 90 la suta din valoarea unui astfel de proiect, dar nu va aloca unei singure persoane juridice mai mult de 1.000.000 de lei.

Suma alocata acestei sesiuni de finantare este de 10.000.000 lei.

Scopul programului il reprezinta finantarea nerambursabila din Fondul pentru mediu a proiectelor vizand educatia si constientizarea publicului privind protectia mediului.

Pentru accesarea acestor fonduri pot depune proiecte in special organizatiile nonprofit si institutiile de invatamant de stat sau privat acreditate.

Sunt finantate numai cheltuielile eligibile ale proiectului, justificate prin documente.

Ghidul de finantare a Programului vizand educatia si constientizarea publicului privind protectia mediului se afla pe site-ul Administratiei Fondului de Mediu: http://www.afm.ro/program_constientizare.php. Dosarele se vor depune la registratura autoritatii AFM, termenul limita fiind 21 septembrie 2010.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here