Norvegia ofera 22 de milioane de euro pentru dezvoltarea de proiecte in zona eco. Cum poti aplica si ce conditii trebuie indeplinite
1.000 de copaci vor fi plantati in weekend la Armasesti

Maine, in comuna ialomiteana Armasesti, angajati ai JTI Romania si ai Autoritatii Nationale a Vamilor vor participa la o actiune de impadurire. Initiativa are loc sub egida „Plantam fapte bune in Romania“, reprezentata legal de Asociatia EcoAssist.

Actiunile de impadurire continua la Armasesti

In total, la Armasesti, vor fi plantati 1.000 de copaci, pe o suprafata de5,5 hectarede teren agricol degradat, la actiune participand peste 300 de voluntari. Fondurile pentru cumpararea puietilor vor fi asigurate de lantul de magazine Debenhams Romania, in vreme ce uneltele si eforturile de organizare sunt suportate de Asociatia EcoAssist.

Comuna Armasesti nu este pentru prima oara in vizorul initiativei „Plantam fapte bune in Romania“. Anul trecut, in localitatea ialomiteana, aproape 400 de voluntari au participat la impadurirea a cinci hectare de teren agricol.

Miscarea de impadurire „Plantam fapte bune in Romania“ s-a nascut la initiativa societatii civile tinere din Romania si este bazata pe voluntariat. Proiectul este programat a se derula in tara noastra pe o perioada de cinci pana la sapte ani si include actiuni de constientizare, de cartare si de plantare pe terenuri care in prezent nu sunt incluse in fondul forestier, monitorizarea plantarilor si efectuarea de lucrari de intretinere pana la reusita finala. In aceasta perioada, se urmareste plantarea a 300 de hectare si intretinerea acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here