10.00 de copaci plantati la capatul Bulevardului Muncii din Cluj-Napoca

10.00 de copaci plantati la capatul Bulevardului Muncii
10.00 de copaci plantati la capatul Bulevardului Muncii

10.000 de copaci vor fi plantati pe parcursul acestei saptamani in Padurea Clujenilor de la capatul Bulevardului Muncii, la initiativa Primariei Cluj-Napoca.

Conform informatiilor primite de la primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, incepand de astazi, voluntarii din toate sectoarele de activitate vor planta peste 10.000 de arbori in cadrul unei ample actiuni de impadurire a unei arii din zona Bulevardului Muncii.

De precizat este faptul ca in fiecare zi a saptamanii vor fi invitati la plantari angajatii diferitelor institutii din Cluj- Napoca. Astfel, luni, 15 aprilie, are loc deschiderea oficiala, zi in care va fi prezenta presa, bloggerii, reprezentanti ai administratiei publice locale si ai companiilor private. Marti, 16 aprilie, este ziua institutiilor militarizate precum : Armata, ISU, Jandarmeria si Politia. Miercuri, 17 aprilie, va fii ziua institutiilor de invatamant, joi, 18 aprilie, – ziua sportivilor iar vineri, 19 aprilie, – ziua tinerilor si voluntarilor- tinerii implicati in proiectul Capitalei Europene de Tineret, [email protected] 2015, voluntarii primariei, angajati ai companiilor clujene si orice persoana dornica sa colaboreze cu Primaria Cluj-Napoca.

Primarul Emil Boc a mai precizat faptul ca astfel de actiuni au mai fost demarate in aceasta zona si in anii precedenti.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente