11 firme romanesti prezente la Biofach Baltimore

11 firme romanesti prezente la Biofach Baltimore

Romania a fost prezenta la editia din acest an a manifestarii internationale ‘Natural Products Expo East’- Biofach Baltimore cu un pavilion national pe o suprafata de 72 de metri patrat.

11 companii romanesti din domeniul productiei ecologice, au fost prezewnte intre 22-24 septembrie 2012, la acest evenimente, respectiv: Apiprodex, Vladalex Impex, Agroexim Grup, Ecopet, Bio-Terra, Buculei, Asociatia Cetatea lui Bucur 7 Centre, Manor Impex, Placerea Naturii, Senator Wine, Shalom Bio Food.

Participarea romanesca se inscrie in Programul national de promovare a exporturilor cu finantare de la bugetul de stat si a fost organizata de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri impreuna cu Centrul Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine si Asociatia operatorilor din agricultura ecologica din Romania ‘Bio Romania’.

Potentialul agriculturii ecologice romanesti a fost remarcat de oficialitatile din UE, SUA si IFOAM (International Federation of Organic Agriculture Movement) si de Autoritatea Internationala de Reglementare a Agriculturii, unde Bio Romania este membru activ. Pavilionul national al Romaniei a fost vizitat de catre presedintele in exercitiu al IFOAM, Andre Leu, care a apreciat calitatea si diversitatea produselor expuse si si-a manifestat intentia de a vizita fermierii romani la ei acasa, el unul fiind un vechi fermier practicant al agriculturii ecologice.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente