120.000 lei amenda pentru incendierea gunoaielor la groapa de la Mofleni

0
569
Gunoaiele menajere ale or?denilor vor produce curent ?i c?ldur?
Gunoaiele menajere ale orădenilor vor produce curent şi căldură
120.000 lei amenda pentru incendierea gunoaielor la groapa de la Mofleni
120.000 lei amenda pentru incendierea gunoaielor la groapa de la Mofleni

Au fost aplicate amenzi de peste 120.000 lei unor societati comerciale care au incendiat gunoie de la groapa de la Mofleni.

Localitatea doljeana Mofleni, cea care adaposteste groapa de gunoi a orasului, a fost invadata de fum toxic ieri, 12 februarie a.c.. Poluarea cu fum rezidual a fost facuta de trei societati comerciale, dupa cum informeaza politistii.

Politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Craiova, reprezentanti ai Politiei Locale Craiova, jandarmi de la I.J.J. Dolj, in cooperare cu Primaria Craiova si Comisariatul Judetean Dolj al Garzii de Mediu au efectuat, in cartierul Popoveni din municipiu, verificari privind respectarea legislatiei vizand mediul inconjurator., anunta politistii doljeni.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca administratorii a trei societati comerciale situate pe strada Riului se fac vinovati si au fost sanctionati contraventional cu amenzi in suma totala de 120 000 lei. Acestia au fost sanctionati pentru poluarea atmosferica cu fum rezidual rezultat din arderea cablurilor electrice.

Tot marti au fost intocmite acte de constatare si se continua cercetarile cu privire la depozitarea cantitatii de circa 50 tone deseuri de pe un teren din Craiova urmand a fi dispuse, la finalizarea cercetarilor, masurile legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.