19 aparate automate de preluare a PET-urilor functioneaza in hypermarketurile din tara

0
433
19 aparate automate de preluare a PET-urilor func?ioneaz? în hypermarketurile din ?ar?
19 aparate automate de preluare a PET-urilor funcționează în hypermarketurile din ţară
19 aparate automate de preluare a PET-urilor functioneaza in hypermarketurile din tara
19 aparate automate de preluare a PET-urilor functioneaza in hypermarketurile din tara

La initiativa Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice a fost semnat acordul de voluntariat dintre Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania, Green Group si MMSC. In luna noiembrie 2012 au fost demarate negocieri comerciale dintre companiile private in vederea amplasarii aparatelor automate de preluare a deseurilor in incinta marilor magazine.

Stadiul actual al implementarii proiectului ”Acord Voluntar” este unul avansat, actiunile acestuia fiind concretizate prin amplasarea de automate de preluare a PET-urilor si ambalajelor din aluminiu, in retelele nationale de hypermarketuri Cora, Auchan si Carrefour.

Distribuitorul aparatelor automate de reciclare a ambalajelor din plastic si aluminiu, Green Group a instalat pana in prezent 19 aparate, din care 5 sunt in Bucuresti.

Pana in prezent a achizitionat 40 automate in valoare de 835.000 euro. Toate cele 21de automate aflate in stoc, la ora actuala vor fi puse in functiune pana in luna martie, anul curent.

In afara lanturilor de hypermarketuri, Green Group a mai primit solicitari de instalare a unor dispozitive de reciclare si din partea unor primarii de sector, din Capitala, precum si din partea administratiilor cartierelor ANL etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.