190 de tone de gunoi, adunate dupa petrecaretii din Targu-Jiu

190 de tone de gunoi, adunate dupa petrecaretii din Targu-Jiu

Conducerea societatii care asigura salubrizarea pe raza municipiului Targu-Jiu, Polaris M Holding, a facut bilantul zilelor de Paste din acest an, iar rezultatul privind deseurile adunate a fost unul devastator, numarul tonelor stranse ajungand la 189.

Ajunul Inaltarii Domnului a fost unul aglomerat pentru lucratorii societatii Polaris M Holding Targu-Jiu. Si asta deoarece, potrivit lui Luis Popa, directorul societatii, sambata, 23 aprilie, de pe raza municipiului Targu-Jiu s-au strans 127 de tone de deseuri, in conditiile in care intr-o zi de sambata normala se strans aproape 68 de tone de gunoaie. “Duminica si luni, adica in primele doua zile de Paste, cetatenii au fost mai mult plecati, insa cantitatile stranse sambata au fost cu adevarat impresionante”, a declarat Luis Popa.

De asemenea, acesta a adaugat faptul ca duminica, la nivel de municipiu s-au ridicat 47 de tone de deseuri, in timp ce luni, 25 aprilie, numarul gunoaielor ridicate a fost de 15 tone. Din punctul de vedere al zonelor celor mai aglomerate, in top au fost Piata Centrala, 9 Mai si Debarcader. “Acestea au fost zonele cele mai aglomerate ale municipiului, de unde s-au facut cele mai multe cumparaturi cu ocazia Sarbatorilor Pascale”, a precizat directorul Polaris M Holding Targu-Jiu.

Cu ocazia Pastelui din acest an, angajatii societatii au lucrat dupa un program normal nedorindu-se a exista zone cu deseuri in municipiu. Totusi, a existat si o modificare pentru locuitorii de la periferia municipiului. “Tot ce a trebuit ridicat pe data de 25 aprilie din zonele Calea Severinului, Ecaterina Teodoroiu, Pandurasul si Luncilor s-a ridicat sambata, pe 23 aprilie, intre orele 7:30 si 16:00 pe capitolul de colectare si transport. De asemenea, duminica si luni pe zona de oras s-a intervenit cu doua masini in intervalul 7:30 – 16:00 pentru ridicarea gunoiului deoarece nu am vrut sa avem un oras murdar, iar de ieri am revenit la un program normal de lucru”, a declarat directorul Polaris Targu-Jiu, Luis Popa.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,555FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente