270 de catei sufera!!!!!

0
434

Adoptii Cainidsc027121.jpg
In adapostul Daisy Hope 270 de catei sufera.
dsc02718.jpg
Dupa ce Brigitte Bardot si-a retras sprijinul catre aceasta fundatie, cateii incep sa simta cu adevarat ce inseamna criza economica. Mesele s-au redus, frigul ii apasa si speranta lor de viata incepe sa dispara. Nu ne-au cerut nimic decat sa le oferim putina dragoste. Astazi am vazut ce inseamna sa te uiti in ochii unui animal si sa vezi cu adevarat suferinta..am vazut ca nu e nevoie de mai mult decat un turture de gheata pentru ca un catel sa se poata juca, am vazut ca o simpla mangaiere face mai mult decat orice, am vazut fericirea in ochii catelului cand vorbesti cu el, tristetea, dezamagirea, am simtit caldura emanata de imbratisarea unui catel, am simtit frica, neincrederea.
dsc02707.jpg
Dupa reportajul de aseara de la primatv ne-am mobilizat si am reusit sa strangem pana azi suma de 1500 de Ron cu ajutorul persoanelor la care am apelat. ( Fruth Victor, Fruth Despina (oameni cu suflet mare) Laba Laura, Fruth Adrian, Laba Stefan, Fruth Andreas si multe alte persoane). Am cumparat 500 de kg de mancare uscata pentru adapost si ne-am dus pana acolo sa vedem ce se intampla cu saracele animale. Am reusit sa facem un lucru bun pentru ele, dar cat o sa tina? Avand in vedere ca pe zi se consuma 120 de kg de hrana uscata, cele 500 de kg duse de noi le ajung cateva zile. Oamenii cu suflet ar trebui sa ajute aceasta fundatie. Ce vina au saracii caini ca anumite persoane se plictisesc sa mai faca donatii sau uita de ei?

Am discutat cu presedintele fundatiei, doamna Aurelia Olaru despre ce s-ar putea face si dupa un calcul am constatat ca daca 300 de persoane ar dona 12 euro pe luna adapostul ar avea suficient cat sa se tina pe picioare. Nu ar trebui sa asteptam ca cei toti 270 de catei sa fie omorati ca sa nu mai rabde de foame. Din pacate este un lucru se va intampla curand daca noi nu vom face ceva. Asa ca, oameni buni, nu trebuie sa transformam acesti catei in ingeri, din nefericire avem destui!!!

Edith Wharton a spus odata : „Micutul meu caine batran: o bataie de inima la picioarele mele„…

Fundatia Daisy Hope
Cod fiscal : 13963088
Cont iban: RO50BRDE445SV30632724450 – BRD Dorobanti

Aurelia Olaru:0728.825.532/0788447861

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.