3 Gradini Botanice devin pe 1 iunie „Gradina Copilului si a Parintelui”

Gradinile Botanice din Bucuresti, Cluj-Napoca si Craiova devin pe 1 iunie, intre 11.00 si 17.00, „Gradina Copilului si a Parintelui”. Cei mai mici vizitatori vor avea ocazia sa descopere alaturi de parintii lor o lume de poveste vizionand spectacole de teatru, intalnindu-se cu clovni si participand la o inedita vanatoare de comori. Evenimentul face parte din proiectul „Gradina Botanica – Gradina Orasului Meu” si este organizat pentru al treilea an de Asociatia Team Work.

„Gradina Copilului si a Parintelui” reprezinta ziua in care atat copiii, cat si parintii pot descoperi ca vizitarea Gradinii Botanice este mai mult decat o plimbare in aer liber. Parintii joaca rolul principal in educatia ecologica a fiecarui copil, iar acest eveniment incearca sa ofere familiei un cadru educativ natural.

In cele trei Gradini Botanice copiii vor putea vedea piese de teatru care ii vor invita in lumea povestilor si se vor intalni cu clovni care le vor crea figurine din baloane si ii vor picta pe fata. Dar, mai ales, cei mai mici vizitatori vor putea participa la o vanatoare de comori. Vor avea astfel posibilitatea de a se intalni cu personaje de basm care le vor oferi indicii despre cum sa ajunga la comoara daca vor raspunde la intrebari legate de natura.

Programul evenimentului:

Gradina Botanica Dimitrie Brandza din Bucuresti
Vanatoarea de comori – 11.00 – 17.00 – inscrierile au loc la intrarea in Gradinaafis
Clovni – 11.00 – 17.00
Piesa de teatru Printul Fermecat – 12.00 – 12.45
Piesa de teatru Alba ca Zapada – 16.00 – 16.45

Gradina Botanica Alexandru Borza din Cluj-Napoca
Vanatoarea de comori – 11.00 – 17.00 – inscrierile au loc la intrarea in Gradina
Clovni – 11.00 – 17.00

Gradina Botanica Alexandru Buia din Craiova
Vanatoarea de comori – 11.00 – 17.00 – inscrierile au loc la intrarea in Gradina
Clovni – 11.00 – 16.00
Piesa de teatru Fat Frumos cel Urat – 12.00 – 12.45
Piesa de teatru Jocuri Magice – 16.00 – 16.45

„Gradina Copilului si a Parintelui” se bucura in acest an de sprijinul BRD – Groupe Societe Generale – partener principal, Toffifee – sponsor principal, Elpreco – partener Craiova si partnerii media Kiss FM, 24FUN, Compact, Gradina mea de vis, Draga Mea pentru copii, Onlinegallery.ro, Gradinamea.ro, Lupa, Luna Media si Gazeta de Sud.

Team Work este o organizatie nonguvernamentala pentru tineret ce are misiunea de a facilita acumularea de catre studenti, prin activitati de voluntariat, a experientei necesare incadrarii eficiente pe piata muncii. www.teamwork.org.ro

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente