Seminarul APRICUS – o manifestare reusita de promovare a sistemelor solare

In perioada 23-25 mai in localitatea Maliuc din Delta Dunarii , firma CYCLON TECH , Reprezentanta Tehnica si Comerciala APRICUS in Romania a organizat un seminar APRICUS.

Au fost prezenti reprezentanti ai firmelor distribuitoare, proiectanti si ingineri. In cadrul seminarului au facut expuneri dl Virgil Nicolae – Director General CYCLON TECH si dl Mihai Vintila – Director Comercial al aceleiasi firme.

Seminarul APRICUS - o manifestare reusita de promovare a sistemelor solareS-au atins probleme legare de produsele APRICUS – panourile solare cu tuburi vidate si controlerul APRICUS PRO. Au fost discutii tehnice , filme de prezentare , descrieri si vizionari de instalari de sisteme solare. Nu s-au omis nici avantajele sistemului APRICUS fata de alti competitori. Atmosfera a fost constructiva si s-au generat numeroase dezbateri mai ales legate de monataje si cuplari ale sistemului solar cu tuburi vidate APRICUS de centrale termice si pompe de caldura ca aport de energie. Manifestarea a cuprins si o plimbare pe canalele Deltei unde invitatii au avut ocazia sa admire peisajul extraordinar si sa isi incerce dibacia in pescuit. Nu s-au uitat mesele traditionale pescaresti si nici focurile de tabara.

Proiectul a fost sprijinit de NaturEnergy.ro

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente