La Organic Center Anaheim, California, SUA, a avut loc, in data de 5 martie 2015, dineul anual de strangere al fondurilor destinate activitatilor de cercetare ecologica.
Suma adunata s-a ridicat la aproape 450.000 dolari. A fost subliniata, cu aceata ocazie, importanta sustinerii activitatilor de educatie privind impactul real si pozitiv al agriculturii ecologice asupra mediului, ecosistemelor si sanatatii umane. Anna Lappea a aminti, la deschiderea evenimentului, faptul ca toate viatuitoarele de pe planeta, de la pasari si broaste, la polenizatori, sunt afectate de pesticidele toxice.
Celebrul ChefSusan Feniger,care este de 30 de ani in industria culinara, si autoare a numeroase carti de specialitate a fost ceea ce a ales mancarurile ecologice servite la dineu. Meniul a cuprins mancaruri exotice inspirate din citrice, in onoarea cercetarii a citricelor ecologice, si mancaruri pe baza de orez, in semn de recunoastere a reducerii obsortiei de arsenic in orezul ecologic.