8000 se stejari rosii pentru Jilava!

plantari copaciTerra Ecologica, asociatie de mediu din Bucuresti, pregateste noi actiuni de plantari in localitati din jurul Bucurestiului. „Sambata si duminica, 21 si 22 martie, plantam stejari rosii la Jilava, pe malul raului Sabar” sustine Simona Cretu, presedinta asociatiei de mediu.

„Am dat startul la plantari in Jilava saptamana trecuta si am plantat aproximativ 800 de stejari rosii in 4 locatii: in jurul a doua terenuri de fotbal, in curtea unei scoli si pe malul raului Sabar. In acest week-end, asteptam sa ni se alature noi voluntari! „, ne-a declarat Adrian Net, voluntar la Terra Ecologica

Vom continua in week-end-ul 21 si 22 martie plantarile pe malul raului Sabar. Asteptam sa ni se alature cati mai multi voluntari bucuresteni. Locul de intalnire este iesirea de metrou Eroii Revolutiei (spre mall) la ora 9.00, sambata si duminica, 21 si 22 martie.

Vom ajunge la Primaria Jilava la ora 10.00 si localnicii care doresc sa planteze ni se pot alatura la primarie.

Ce urmeaza dupa Jilava?

Intentionam sa plantam in aceasta primavara si in comuna Ciorogarla. Administratia locala a pregatit in satul Darvari un teren cu latimea de 20 m si de cca 3km lungime
Oricine doreste sa participe ca voluntar, fie ca sunt angajati- companii sau persoane fizice, sunt rugati sa sune la 0729019953 sau sa trimita mail la [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *