A început colectarea deşeurilor electronice în zonele în comunele clujene
A inceput colectarea deseurilor electronice in zonele in comunele clujene

Campania de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice in comunele clujene a inceput azi in Fizesul Gherlii. Pana pe 2 iunie, campania se desfasoara in 28 de comune din judetul Cluj.

Colectarea DEE-urilor este organizata de Garda Nationala de Mediu – Comisariatul Judetean Cluj, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Cluj si Asociatia Ecotic si Bene International. „Scolile din localitatile comunelor participante sunt invitate sa participe activ la aceasta actiune de ecologizare, prin precolectarea acestor deseuri la sediul fiecarei scoli sau la sediul Primariei. Deseurile de echipamente electronice pot proveni din casarile proprii, deseuri din gospodariile cadrelor didactice si nu in ultimul rand din gospodariile elevilor”, spun organizatorii.

Dupa Fizesul Gherlii urmeaza comunele Taga, Geaca, Mihai Viteazu, Moldovenesti, Viisoara, Triteni, Ceanu Mare, Frata, Mociu, Floresti si Gilau, dar si restul comunelor din judet. In ultima zi a campaniei colectarea are loc in comuna Sic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here