A inceput „Rabla” pentru masini agricole! Statul iti da 4.000 de euro ca sa-ti schimbi tractorul

A inceput "Rabla" pentru masini agricole! Statul iti da 4.000 de euro ca sa-ti schimbi tractorul

Esti proprietarul unui tractor sau a unei masini agricole vechi, uzate si vrei ceva mai nou? Tocmai s-a dat startul programului „Rabla” pentru tractoare.
# Primesti cel mult 40% din valoarea noului vehicul Comisia Europeana a aprobat luna trecuta, la solicitarea Romaniei, acordarea unui ajutor din partea statului pentru innoirea parcului national de masini agricole. In urmatoarele 30 de zile acest lucru va fi posibil pentru romanii care sunt proprietari de tractoare si utilaje. Ieri a fost publicat in Monitorul Oficial actul normativ in baza caruia va incepe programul. Prima de casare poate sa ajunga pana la maximum 4.000 de euro, dar nu va depasi 40% din pretul de achizitie fara TVA al noului vehicul.

# Intri in program daca: esti persoana fizica sau mostenitorul unei persoane fizice; ai o intreprindere individuala sau familiala constituita potrivit OUG nr. 44/2008 in cadrul careia se desfasoara activitati economice; ai o intreprindere individuala si familiala, cu modificarile ulterioare, si/sau esti persoana juridica, faci parte dintr-un grup de producatori recunoscut, inclusiv recunoscut preliminar, sau organizatii de producatori recunoscute, dupa caz, care sunt inregistrate in Registrul agricol, Registrul fermelor, Registrul plantatiilor viticole, Registrul national al exploatatiilor, alte evidente funciare, care exploateaza terenuri agricole si/sau detin, cresc ori exploateaza animale, dupa caz, individual sau in forme de asociere conform legislatiei in vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *