Actiune de colectare a deseurilor electrcasnice la Sibiu

0
401
Actiune de colectare a deseurilor electrcasnice la Sibiu
Actiune de colectare a deseurilor electrcasnice la Sibiu

O noua actiune de colectare a deseurilor electrcasnice va avea loc in weekend-ul care se apropie, la Sibiu. Sibienii care se vor hotara sa „isi trimita la plimbare” deseurile vor avea sansa sa castige unul din zecile de premii puse la bataie de organizatorii actiunii.

„Deponentii vor fi inscrisi automat la tragerea la sorti unde pot castiga premiile oferite de Candy si Phillips: 5 frigidere, 10 cuptoare cu microunde si 15 DVD- playere”, spune communication Manager al Asociatiei RoRec, Andreea Idriceanu.

Campanie de strangere a deseurilor electrocasnice va avea loc, pentru a doua oara in Sibiu, sambata, patru iunie, intre orele 10.00 si 17.00, cand vor fi amenajate noua puncte unde sibienii pot depune electrocasnicele nefolositoare. Acestea vor fi la scolile generale 4, 6, 8, 13 si 21, precum si la Colegiul National „Octavian Goga”, Liceul Energetic, Liceul L.I.A. si „Onisifor Ghibu”.

Tragerea la sorti a castigatorilor electrocasnicelor scoase la bataie in cadrul campaniei RoRec va avea loc luni, 6 iunie.

Potrivit reprezentantilor Asociatiei RoRec, o nou actiune RoRec va avea loc la Gura Raului, la sfarsitul lunii iunie, cu ocazia Zilei Bujorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.