Actiune de colectare a deseurilor electrice la Brasov (Social)

Acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice în Crasna, Bâlteni şi Novaci, judetul Gorj
Actiune de colectare a deseurilor electrice la Brasov (Social)
Actiune de colectare a deseurilor electrice la Brasov (Social)

Mos Craciun a fost invitat de RoRec in cadrul campaniei ”Locul deseurilor nu este in preajma ta!”, organizata in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov, prin care brasovenii vor putea scapa din nou de electrocasnicele vechi sau defecte.

RoRec si Primaria Brasov vor organiza zece puncte provizorii de colectare devenite deja obisnuite, iar voluntarii din cadrul campaniei vor prelua echipamentele de mari dimensiuni (frigidere si masini de spalat ), in mod gratuit. Participantii la campanie vor primi bilete la tombola organizata duminica, la Cortul RoRec din Piata Sfatului, de la ora 18.30. Premiile vor fi inmanate chiar de catre Mos Craciun, care are de oferit 5 aspiratoare, 5 blendere, 5 ferastraie verticale si 5 masini de calcat.

Cele 10 puncte provizorii de colectare vor fi deschise sambata si duminica, intre orele 10.00 si 17.00, in urmatoarele locuri din Brasov: Centrul Civic – langa restaurant Sergiana Center, Florilor ITC- Bd. Alexandru Vlahuta nr.10, in fata la ITC, Prund Schei – Piata Unirii, langa statia RAT, Astra – Orizont – in parcarea de la Galeriile Orizont, Centrul Vechi – Str. Avram Iancu, intersectia cu Str. Bisericii Romane, Craiter – la intersectia cu strada Gospodarilor, langa LIDL, Noua – Str. Prunului nr.9, langa statia RAT, Racadau – la Parcul Trandafirilor, langa Carrefour Magnolia, Tractorul – Str. Oltet nr.12 – langa piata Tractorul, Bartolomeu – Str. Gospodarilor nr.3.

Numarul de telefon 0800 444 800, apelabil gratuit din orice retea, va fi pus zilnic intre orele 9.00 si 17.00 la dispozitia celor care vor solicita preluarea DEEE-urilor de dimensiuni mari. La acest numar de telefon se vor putea solicita si informatii despre punctele de colectare, cand si unde sunt zile de colectare, precum si alte informatii despre colectarea DEEE. Alaturi de acest numar, brasovenii mai au la dispozitie si numarul de telefon local, 0268/326.041.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *