Actiune de colectare a deseurilor electrice si electronice, in Prahova

0
334
Actiune de colectare a deseurilor electrice si electronice, in Prahova
Actiune de colectare a deseurilor electrice si electronice, in Prahova

O actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), organizata de Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, impreuna cu primariile Slanic si Varbilau, va avea loc, vineri, in cele doua localitati prahovene.

Punctele de colectare, unde cetatenii vor putea aduce aparatura uzata, vor fi deschise in intervalul orar 9,00- 16,30, si vor fi amplasate, la Slanic, in fata primariei, gradinitei si caminului cultural, alte patru urmand a fi deschise in fata caminelor culturale din Varbilau, Poiana Varbilau si Livadea si langa chioscul de ziare din Cotofenesti.

De asemenea, organizatorii asigura transport gratuit de acasa pentru echipamentele voluminoase.

Cei care se vor implica in actiunea de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice vor avea ocazia de a participa la o tombola cu premii, putand castiga aspiratoare sau cafetiere oferite de sponsorul organizatiei.

Alte sase actiuni similare au mai avut loc, anul acesta, in judetul Prahova, fiind colectate peste 27 de tone de deseuri electrice si electronice.

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec a derulat, de la mijlocul lunii martie, peste 100 de actiuni de colectare a DEEE la nivel national, in parteneriat cu primariile.

De la cei peste 23.000 de deponenti care au participat la aceasta campanie din 370 de localitati au fost colectate 452.651 de kilograme DEEE, care au luat calea reciclarii conform standardelor europene de mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.