Acuzatii: Rampa de la Campia Turzii este inca functionala, se aduc gunoaie in mod ilegal din alte judete! SLCIAS neaga!

Acuzatii: Rampa de la Campia Turzii este inca functionala, se aduc gunoaie in mod ilegal din alte judete! SLCIAS neaga!

Un cititor Clon.ro din Campia Turzii a sesizat existenta unei probleme grave cu care se confrunta locuitorii orasului: zeci de masini de gunoi din alte localitati vin sa descarce deseurile la o groapa de gunoi care ar fi trebuit sa fie inchisa de ceva vreme.

Mai mult, mirosul degajat este insuportabil, locuitorii resimtind din plin acest lucru si la zilele orasului, scrie presa clujeana.

Cu aceasta ocazie a fost sesizata Prefectura Cluj si Garda de Mediu Cluj.

Ecologizarea rampei din Campia Turzii este o etapa din cadrul proiectului care vizeaza si localitatile: Dej, Gherla, Cluj-Napoca, Turda si municipiul Huedin.

Reprezentantii SLCIAS neaga informatii si transmit ca rampa nu mai este functionala, se afla sub paza si nu se mai aduc gunoaie din alte localitati: nu ne jucam cu asa ceva, amenzile sunt considerabile!

Contactati telefonic de Radio Transilvania, reprezentantii societatii de salubrizare din Campia Turzii spun ca informatiile publicate in presa clujeana nu sunt in concordanta cu realitatea.

“Din data de 16 iulie s-a sistat depozitarea, nu exista depozitari din alte localitati. Noi avem un contract in derulare, exista paza specializata…si noi ca si cei din Turda ducem gunoaiele la Cluj Napoca. E posibil ca cineva sa arunce in trecere din masina cativa saci menjeri dar…nu vad cum altfel. S-au trimis notificari catre toti cei care au avut contracte de salubritate, chiar nu ne jucam cu asa ceva, Garda de mediu e cu ochii pe noi, la fel si autoritatile judetene”, explica reprezentantii SLCIAS Campia Turzii.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,150FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente