Adevarul despre animale de companie si chimicale

0
573

Cand vine vorba despre chimicale in Statele Unite, in general se crede ca daca ceva este periculos, nu ar exista pe piata.
animale de companie
Din fericire, multumita muncii organizatiilor ca si Environmental Working Group, se aude ca multe chimicale nu sunt, de fapt, sigure si e chiar socant faptul ca multe dintre ele nu au fost niciodata testate pentru siguranta – aceasta insemnand ca acele chimicale din produsele pentru bebelusi, mancare, cosmetice, precum si alte produse, ca si cele pentru casa, sunt potential daunatoare pentru sanatatea familiei. O zona mai putin cunoscuta si cercetata este modul in care variatele chimicale utilizate de noi afecteaza animalele de companie.
Environmental Working Group a pus cap la cap un site cu excelente resurse pe tema Animale de companie pentru mediul inconjurator, si de asemenea cuprinde un scurt documentar despre efectele chimicalelor comune asupra animalelor de companie – daca iti iubesti animalul de companie, opreste-te un moment si viziteaza site-ul Pets for the Environment pentru a intelege cum sa protejezi membrii familiei (animale de companie) de expunerea la chimicale.

Sursa: Natural Path

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.