Scad preturile la hibrizi

0
571

Toyota Motors, Honda Motors, precum si alti producatori de masini s-ar putea sa scada preturile pentru hibrizi cu 67% in urmatoarea decada, datorita faptului ca aceste companii castiga experienta.
toyota prius hybrid
Daca scad preturile hibrizilor, iar pretul combustibililor va creste datorita reducerii resurselor petroliere, nu va mai avea sens sa fie produse vehicule in varianta non-hibrida.
Vanzarile vehiculelor hibride vor creste cu 10.2%, asteptandu-se ca in Europa si China sa se produca cea mai mare crestere dupa 2013, dupa spusele lui Takaki Nakanishi, analist in cadrul JPMorgan Auto. Preturile tot mai mari ale combustibililor precum si standardele de emisie tot mai stricte, vor cere vehicule cu sursa alternativa de energie in intreaga lume.
Sistemele hibride sunt compuse din bateria vehiculului, motorul electric, unitatea de control, precum si alte componente electrice.
Toyota tinteste sa realizeze un numar dublu de vanzari de vehicule hibride prin decada urmatoare. Cel mai mare producator japonez de masini va introduce hibrizii plug-in pana la finalul anului 2009, si va incepe sa produca masini electrice in masa prin anul 2010. Compania tinde sa vanda un model pentru 19 685 dolari. Acest lucru va reduce vanzarile hibridului Toyota Prius, cel mai popular hibrid care momentan costa in jur de 23 000 dolari.
Honda planuieste sa creasca vanzarile vehiculelor hibride de noua ori pana in anul 2010, ajungand la 500 000 unitati.

Sursa: Natural Path

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.