Adoptii internationale de ursi, la Rezervatia din Zarnesti

0
501
Adoptii internationale de ursi, la Rezervatia din Zarnesti
Adoptii internationale de ursi, la Rezervatia din Zarnesti

Oricine doreste sa adopte un urs de la Rezervatia din Zarnesti poate sa faca acest lucru telefonic sau prin email, pe durata unui an.

Ursii pot fi adoptati de iubitorii de animale contra unor sume care pornesc de la 25 de euro si ajung la 500 de euro. Banii donati in acest fel sunt folositi de administratorii rezervatiei pentru a hrani animalele si pentru a le oferi acestora cele mai bune conditii de viata. „Donatia dumeavoastra este mai mult decat binevenita intrucat ne va ajuta nu numai sa hranim aceste magnifice animale, ci si sa asiguram tratamentul veterinar, ingrijirea padurii, cheltuieli de mentenanta – cum ar fi intretinerea iazurilor ursilor si, de asemenea, sa salvam ursii din captivitate de pe tot teritoriul Romaniei”, se arata pe site-ul rezervatiei.

Tone de mancare, pentru ursii din sanctuar

„Parintii adoptivi” primesc la schimb un certificate de adoptie insotit de poza ursului si de intreaga sa poveste de viata. In functie de suma donata, iubitorii de animale mai primesc vizite gratuite in Rezervatia de la Zarnesti sau suveniruri cu valoare sentimentala. Orice adoptie este incheiata pe perioada unui an. In Rezervatia de la Zarnesti traiesc in prezent 57 de ursi, iar administratorii sanctuarului au nevoie, zilnic, de peste o tona de mancare pentru a hrani animalele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.