Adrian Ilie baga bani in eoliene

Fostul fotbalist Adrian Ilie, impreuna cu Enrique Roig Olmos si Juan Bautista Soler, fosti presedinti ai clubului spaniol de fotbal Valencia, au fost ieri la Marasesti pentru a discuta cu primarul orasului despre deschiderea unei mari centrale eoliene.afaceri eoliene

Investitia se ridica la cateva sute de milioane de euro, bani care provin din fonduri europene, dar si de la firmele celor trei oameni de fotbal.

“Adrian Ilie a venit ieri la Marasesti impreuna cu o echipa de oameni de afaceri din Spania, pentru a tatona terenul in vederea unei investitii de mari proportii. Este vorba despre construirea unui parc eolian care ar atrage multi bani in orasul nostru. Sper sa se concretizeze cat mai repede acest bussines, pentru binele orasului Marasesti si al oamenilor care traiesc aici”, a spus primarul Marasestiului, Constantin Vlase.

Scoala de fotbal

In afara construirii acestei centrale eoliene, cei doi oameni de afaceri spanioli vor sa ridice o baza sportiva moderna unde sa se pregateasca cei mai buni juniori din zona Moldovei. Daca vor bate palma, lucrarile la parcul eolian si la scoala de fotbal vor demara in vara acestui an.

Sursa: Adevarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente