Agentia de Mediu Sibiu cauta companie aeriana pentru curse la Oslo

  0
  375
  Agenţia de Mediu Sibiu caută companie aeriană pentru curse la Oslo
  Agentia de Mediu Sibiu cauta companie aeriana pentru curse la Oslo
  Agentia de Mediu Sibiu cauta companie aeriana pentru curse la Oslo
  Agentia de Mediu Sibiu cauta companie aeriana pentru curse la Oslo

  Institutia publica sibiana ofera peste 106.750 de lei unei companii aeriene pentru 15 bilete pana la Oslo, in Norvegia, si inapoi.

  In caietul de sarcini al licitatiei se arata ca angajatii institutiei sibiene vor zboruri la „clasa economic (nu low cost)” iar la aterizare se asteapta ca tot compania aeriana sa le ofere „informatii turistice gratuite cu privire la tara in care personalul doreste sa calatoreasca”. De asemenea, tot in descrierea licitatiei publice conducerea Agentiei Regionale de Mediu mai solicita informatii din partea castigatorilor licitatiei cu privire la „legaturi aeriene si terestre din tara destinatie astfel ca persoanele sa ajunga la locul si data solicitata”.

  Toate acestea informatii, precum si biletele de avion, sunt necesare Agentiei de Mediu a putea putea duce la bun sfarsit proiectul numit „Parteneriat pentru un mediu curat, reducerea deseurilor si dezvoltarea durabila a regiunii 7 Centru”, finantat de Guvernul Norvegiei si aflat in desfasurare.

  „Scopul proiectului este acela de imbunatatire a sistemului de management al deseurilor la nivel de Regiune 7 Centru, cu accent pe deseurile din constructii si demolari, deseurile periculoase menajere si deseurile biodegradabile. In cadrul obiectivului este prevazuta si o stagiune de practica de doua saptamani la companii din Norvegia, a unui numar de 12 studenti si trei cadre didactice de la Universitatea „Lucian Blaga”. Chiar daca pare neobisnuit in contextul unor deplasari in strainatate mai mediatizate, schimbul de experienta si de informatii este foarte important pentru profesionalismul angajatilor”, a declarat Dumitru Ungureanu, managerul proiectului in cauza.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.