Agroalim 2013 – targul agricultorilor destepti

AGROMALIM 2013 – targul agricultorilor destepti
AGROMALIM 2013 – targul agricultorilor destepti

AGROMALIM 2013 – targul agricultorilor destepti

In perioada 12-15 septembrie 2013, la Expo Arad International se va desfasura cea de a XXIV-a editie a targului AGROMALIM – targ international de agricultura, industrie alimentara si ambalaje.

Targul AGROMALIM a reunit la editia precedenta un numar de 240 participanti: 183 din Romania, 32 din Ungaria, 10 din Italia, 7 din Croatia, cate 2 din Germania si Danemarca si cate 1 firma Spania, Polonia, Austria si Olanda care au expus pe o suprafata neta totala de 12.150 mp, evenimentul fiind apreciat de catre expozanti si vizitatori ca unul din cele mai importante din Romania in acest domeniu de activitate.

Pentru editia din acest an si-au rezervat deja standuri 175 de expozanti din Romania si din strainatate, aproximativ 80 % din spatiile disponibile fiind deja ocupate de cei mai importanti producatori si importatori care ofera produse si servicii atat pentru fermele mici cat si pentru exploatatiile agricole de mari dimensiuni. Cele doua pavilioane de expunere cu o suprafata de 3.100 mp si suprafata exterioara de expunere de 23.000 mp vor fi ocupate in totalitate iar oferta participantilor va cuprinde:

–       inputuri pentru cultura plantelor si cresterea animalelor

–        tehnologii si utilaje agricole performante, tractoare si combine, piese de schimb, service

–       sisteme de conditionare si stocare a cerealelor si producere de seminte

–       sisteme si echipamente pentru modernizarea si dotarea fermelor de crestere a animalelor, producerea de furaje, stocare si prelucrare lapte, medicamente si instrumente de uz veterinar, material seminal

–       tehnologii pentru depozitarea dejectiilor, producerea de biogaz, producerea de energie din surse regenerabile

–       tehnologii si echipamente pentru legumicultura, viticultura, pomicultura

–       produse agroalimentare, tehnologii si echipamente pentru industria alimentara, ambalaje

–       servicii de consultanta pentru intocmirea de proiecte tehnice si de finantare, informatii privind sprijinul financiar pentru agricultori din bugetul national si european

–       reviste, cataloage, posturi de radio/tv de specialitate

I n noul CENTRU DE CONFERINTE EXPO ARAD, care dispune de un amfiteatru de 700 locuri si o sala de conferinte de 300 locuri  vor fi organizate cu sprijinul specialistilor si reprezentantilor institutiilor statului prezentari, conferinte si intalniri pe teme de actualitate pentru acest sector economic de unde fermierii pot afla ultimele noutati si tendinte, vor avea loc intalniri ale asociatiilor de crescatori de animale.

In paralel se va desfasura si cea de a X-a editie a Expozitiei Nationale de Animale in cadrul careia vor expune membri ai asociatiilor de crescatori de animale.

Exemplarele din rasa Baltata Romaneasca vor participa la un concurs cu premii, la final decernandu-se titlul de Miss Arad celui mai valoros exemplar expus. De asemenea se va alege si Campioana rasei Holstein.

Vor mai fi expuse bovine din rase de lapte, carne si mixte, ovine, porcine, cabaline, pasari si animale de blana, animale de hobby.

Experienta echipei de organizatori ai evenimentului va fi pusa in slujba Dumneavoastra pentru ca participarea la targul AGROMALIM 2013 sa va aduca rezultatele pe care le asteptati .

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati sau accesati www.agromalim.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *