Alba: Campanie de colectare deseuri electrice si electrocasnice la Aiud

0
478
Alba: Campanie de colectare deseuri electrice si electrocasnice la Aiud

Alba: Campanie de colectare deseuri electrice si electrocasnice la Aiud
Primaria Aiud si societatea de salibrizare Greendays Valorizacao dos Lixos Proteccao do Ambiente L.D.A., sucursala Aiud, organizeaza campania de iarna 2010 pentru colectarea deseurilor electrice si electrocasnice.

In perioada 3-4 decembrie, cetatenii care au obiecte electrice si de uz electrocasnic defecte si/sau uzate sunt invitati sa le depoziteze in containerele ce vor fi puse la dispozitie de organizatori.

Punctele de colectare au fost stabilite in Piata Cuza Voda (zona Max Kebab), Zona Centrala a orasului, Cartierul Hepat (la intersectia strazilor Petre Tutea si Marasesti), Cartierul Sergent Hategan (langa chioscul de ziare), Microraion (la intersectia strazilor Stadionului si Mihai Viteazu), Cartierul Gheorghe Doja (intersectia strazilor Liliacului si Gheorghe Doja), strada Morii (in zona Electrica SA), Piata Garii si str. Iuliu Maniu.

Pe perioada celor doua zile, aiudenii care locuiesc in Aiudul de Sus pot depozita deseurile electrice si electrocasnice la Scoala Generala „Liviu Rebreanu”, iar in localitatile Magina, Gimbas, Pagida, Ciumbrud, Sincrai, Girbova de Sus, Girbovita si Girbova de Jos, punctele de colectare se amenajeaza in caminele culturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.