Alba: Energie mai ieftina pentru Cupru Min

0
444
Alba: Energie mai ieftină pentru Cupru Min
Alba: Energie mai ieftina pentru Cupru Min

Liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu, a declarat astazi ca societatea Cupru Min Abrud va avea anul acesta un profit de 4 milioane de euro. Liberalul a spus ca s-a semnat un memorandum cu Ministerul Economiei, prin care societatea va cumpara energie electrica la un pret mai mic.

In urma unor discutii ce au avut loc la Ministerul Economiei a fost semnat un memorandum prin care in acest an societatea va plati energia electrica la pretul vechi. In acest fel, in opinia lui Atanasiu, firma va avea o activitate profitabila, estimandu-se un profit de peste 4 milioane de euro pana la sfarsitul anului.

„Nu vor avea o crestere de pret pentru acest an la energie electrica, ba mai mult s-a gasit o cantitate de energie importanta, 15MW, pe care ii vor primi la un pret diminuat, nu la 240 de lei/MW cat este pretul pietei, ci la 190 lei/MW. Un discount semnificativ pentru Cupru Min, ceea ce va duce cu siguranta la o activitate profitabila la aceasta societate comerciala. Stim ca este un mare consumator si ca pretul energiei reprezinta un procent mare din costurile de fabricatie de la Cuprumin si de acesta depinde cresterea sau diminuarea profitului societatii”, a declarat Teodor Atanasiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.