Alimentele modificate genetic, o catastrofa! Ce putem face? Dezvaluiri incendiare…

Alimentele modificate genetic, o catastrofa! Ce putem face? Dezvaluiri incendiare…
Alimentele modificate genetic, o catastrofa! Ce putem face? Dezvaluiri incendiare…

Una dintre cele mai agresive lupte de cucerire economica, cu consecinte dezastruoase pentru sanatate, este cea dusa de producatorii de alimente modificate genetic care doresc sa le impuna in toata lumea, cu scopul de a le inlocui treptat pe cele naturale, organice.

Desi o serie de cercetari si experimente stiintifice au dovedit ca produsele modificate genetic sunt un dezastru pentru sanatatea noastra, forte politice si economice foarte mari, se straduiesc sa ne convinga ca totul este in regula, folosindu-si influenta pentru a dezvolta agresiv aceasta piata, iar pe de alta parte pentru a-i intimida pe cei care atrag atentia asupra acestor lucruri.

Absurdul a ajuns pana acolo incat unele dintre aceste firme au patentat sute de specii de plante, care nu mai pot fi cultivate decat cu acordul lor. Mai mult decat atat, s-au facut inginerii genetice care fac ca productia noua (de grau, spre exemplu), sa nu poata fi insamantata pentru anul urmator intrucat nu poate incolti iar in felul acesta sa fii dependent de furnizorul de seminte pentru totdeauna.

Despre cat de grava este situatia la nivel mondial, dar si despre solutiile pe care le avem la indemana pentru a ne apara de aceasta agresiune, veti afla in aceasta emisiune.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente