Amenzi pentru gunoaiele depozitate aiurea

Comisarii constanteni din cadrul Garzii de Mediu au efectuat in perioada 01 – 21 octombrie mai multe controale, care au scos la iveala o serie de nereguli in ceea ce priveste colectarea deseurilor. Potrivit comisarului-sef al Comisariatului Judetean Constanta al Garzii Nationale de Mediu, Vasile Petro, SC Lessoplast SRL Cernavoda a primit avertisment pentru colectarea neselectiva a deseurilor, ca si SC Romnicon SRL Craiova, cu punct de lucru in Constanta.

Directia Silvica Harsova – Compartimentul de Prelucrare Primara a Lemnului – a fost sanctionata cu avertisment pentru existenta deseurilor pe sol, iar SC Alcor Construct SRL Constanta a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 3.000 RON, pentru depozitarea necorespunzatoare a deseurilor rezultate din constructii.

O alta firma – SC Underground Club SRL Constanta – a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 10.000 RON, pentru depozitarea necorespunzatoare si abandonarea diverselor deseuri (ambalaje de hartie, carton, sticle din plastic etc) in vecinatatea punctului de lucru din B-dul Tomis nr. 253, Constanta. Din aceleasi motive au mai primit amenzi si SC Euroserv Clean SRL Bucuresti, cu punct de lucru in statia CF Constanta, SC Eco Gold Invest SRL Mangalia si SC Noa Ozzy SRL Constanta.

Sursa: Ziua de Constanta

Articolul precedentSlatina, defrisata metru cu metru
Articolul următorAutoritati in flagrant

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,161FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente