ANSVSA: In painea de la Cora nu exista xilina

0
347

Rezultatele de laborator realizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) arata ca painea din hipermarketul Cora, care avea trecut pe eticheta xilina, nu contine aceasta substanta.painea de la Cora

Analizele de laborator efectuate pe probele recoltate de reprezentantii ANSVSA au aratat ca painea din hipermarketul Cora Pantelimon nu continea xilina. „Am primit rezultatele de laborator, care arata ca nu este nicio urma de xilina nici in paine nici in ameliorator”, a declarat purtatorul de cuvant al ANSVSA, Raul Balogh. In urma acestor analize brutaria hipermarketului isi va relua activitatea.

Hipermarketul Cora a fost amendat cu 320.000.000 de lei vechi pentru etichetare gresita, in cazul painii care continea xilina pe lista de ingrediente si s-a ales cu suspendarea activitatii a trei brutarii. Pe timpul anchetei, ANSVSA a retras, painea cu xilina de la raft. Xilina este o substanta chimica, farmaceutica, cu rol de anestezic local, spun medicii.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.