Atanasoaei: un referendum ar fi in defavoarea iubitorilor de caini

0
303

Prefectul Bucurestiului, Mihai Atanasoaei, a sustinut aseara, in emisiunea „100%” de la Realitatea TV, ca eutanasierea este cea mai buna solutie pentru a scapa Capitala de caini comunitari.referendum

Desi este considerat la ora actuala unui dintre cei mai injurati romani, prefectul Atanasoaei este convins ca are de partea sa majoritatea bucurestenilor. „Daca se va organiza un referendum pe tema eutanasierii cainilor, rezultatul ar putea fi nepopular printre iubitorii de animale”, a declarat Atanasoaei, aseara la Realitatea TV.

El a mai spus ca propunerea sa de eutanasiere a cainilor din Bucuresti a ajuns la Comisia de Administratie Publica si ca nu a discutat inca cu parlamentari pe aceasta tema.

La emisiune au fost prezenti si Gabriel Luca, directorul Cancelariei Prefectului, Lucian Costin, un ascultator al Realitatii FM , jurnalista Cristina Topescu, muzicianul Berti Barbera si Cristian Gatu, presedintele Federatiei Romane de Handbal, care au pledat pentru o reanalizare lucida a problemei cainilor comunitari. „Acei caini care nu vor fi adoptati sunt indezirabili si nu putem obliga oamenii sa plateasca cheltuielile lor de intretinere”, a sustinut Gatu.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.