Antalis pune paletii la mare pret

0
532
Paletii din lemn: reciclare si arta

paleti.jpgAntalis Romania initiaza, incepand cu 15 ianuarie, campania – Pretuieste si recicleaza -. Campania isi propune constientizarea si stimularea clientillor si partenerilor Antalis in vederea reducerii consumului de paleti si adoptarea unui consum responsabil de resurse naturale.

Mesajul campaniei „Pretuieste sau recicleaza” va aparea pe fiecare colet de marfa livrat, va ajunge la toti clientii, acestia fiind rugati sa restituie paletii pe care le este livrata marfa. Actiunea este coordonata prin intermediul celor 3 centre logistice ale Antalis din Bucuresti, Iasi si Cluj, toti paletii urmand sa ajunga in aceste locatii spre a fi refolositi.

Zilnic punem la dispozitia clientilor nostri 300 de paleti din lemn, anual 75,000 de bucati ceea ce inseamna peste 3,000 de copaci taiati. Modul nostru de viata pune planeta la incercare, consumam tot mai mult din resursele naturale si punem in pericol sistemele de mediu de aceea, Antalis a ales sa actioneaze nu doar pentru a minimiza impactul pe care il au produsele pe care le comercializeaza asupra mediului, ci si pentru a minimiza insusi impactul actiunilor companiei asupra mediului inconjurator.

Actiunile noastre voluntare tin cont si vin in intampinarea legislatiei de mediu si au ca obiectiv dezvoltarea unei afaceri durabile.

Antalis este lider european si numarul 4 mondial in distributia materialelor utilizate ca suport in comunicare: hartii si cartoane tipografice, hartii pentru aplicatii de birou, hartii si cartoane creative, materiale pentru signalistica si comunicare vizuala, cu vanzari de 3,4 miliarde euro in 2008. Cei 7,900 de angajati stau la dispozitia celor peste 230,000 de clienti din 53 de tari. Antalis este o companie detinuta in totalitate de Sequana

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.