Apa sapiens!?

Apa este cel mai important element pentru viata, este un element vital. Suprafata Terrei este acoperita deapa sapiens!? ape in proportie de aproximativ 71%. Organismul uman este alcatuit in proportie de 75-90% din apa.

Inca de la primele clipe ale conceperii, copilul creste si se dezvolta intr-un mediu apos, in burta mamei, pana la 9 luni cand ia contact cu mediul exogen. De aici incolo are nevoie de apa pentru baut, pentru dizolvarea alimentelor, pentru igiena, pentru x nevoi.

Insa una dintre cele mai interesante laturi ale apei este aceea ca in functie de felul in care reactionam in prezenta apei, aceasta isi schimba structura capatand diverse forme. Dr.Emoto Masaru, este cel care a aratat acest lucru intr-un experiment utilizand orez.

A pus in 3 vase identice o anumita cantitate de orez (aceeasi cantitate in toate cele trei), peste care a adaugat o oarecare cantitate de apa. Timp de cateva zile, in fiecare zi, primului vas ii adresa cuvinte de lauda, in genul: “esti frumos!”, pe cel de-al doilea il denigra spunandu-i intr-un oarecare fel, iar pe cel de-al treilea il ignora. Dupa un oarecare numar de zile s-a constatat ca in primul vas orezul incoltise si emana un miros placut, in cel de-al doilea vas orezul a inceput sa innegreasca, iar in cel de-al treilea era complet stricat.

Drept urmare, ar trebui sa stim cum sa vorbim in prezenta apei, altfel aceasta s-ar putea incarca negativ cu energia cuvintelor si faptelor noastre, astfel incat sa nu o mai putem folosi in nici un scop din cauza proprietatilor pe care le-ar putea acapara; asta in cazul in care nu vom vorbi cat mai curand de o criza hidrologica.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente