Aparate de incasare a taxei de acces in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii

0
445
Aparate de încasare a taxei de acces în Rezerva?ia Biosferei Delta Dun?rii
Aparate de incasare a taxei de acces in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) doreste achizitionarea unor aparate de incasare a taxei de acces in Rezervatie.
„Vrem sa achizitionam niste automate pentru incasarea taxei de intrare in Delta Dunarii pentru a le usura vizitatorilor posibilitatea de a plati acest tarif perceput conform prevederilor legale”, a declarat, ieri, guvernatorul RBDD, Grigore Baboianu. Automatele pentru incasarea tarifului de intrare in Delta Dunarii, potrivit acestuia, ar urma sa fie amplasate langa centrele de informare turistica ale ¬ARBDD situate la Murighiol si Sulina.

„Incepand din acest sezon turistic avem doua centre noi de informare a vizitatorilor la Murighiol si Sfantu Gheorghe, vrem sa il reamenajam si pe cel din Sulina, astfel incat vizitatorii sa poata gasi mai multa informatie acolo. In ceea ce priveste sezonul turistic, din informatiile pe care le am, acesta se anunta a fi cam la acelasi nivel cu cel de anul trecut, dar depinde si de vreme”, a mentionat Baboianu. Incepand din acest an, turistii care viziteaza Delta Dunarii trebuie sa plateasca Administratiei RBDD 5 lei pe zi, 15 lei pe saptamana sau 30 de lei pe an, dupa ce in ultimii ani acest tarif a fost perceput de CJ. In momentul de fata, turistii care viziteaza Delta Dunarii platesc tariful de intrare in Rezervatie atat la sediul ARBDD, inchis in zilele de sambata si duminica, dar si la agentii turistici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.