Apel pentru salvarea Parcului Tineretului

Parcul tineretuluiPartidul Verde din Romania face un apel de constiinta catre toti cetatenii care locuiesc in zona “Parcul Tineretului” pentru a manifesta public impreuna impotriva instrainarii si distrugerii planificate a mediului (pomi, vegetatie) din Parcul Tineretului.

Aceasta actiune iresponsabila de restituire pe cale judecatoreasca si administrativa a spatiilor verzi din Bucuresti, care asigura garantia sanatatii(climatului) populatiei, a familiilor cu copii si batrani, reprezinta un abuz brutal al autoritatilor statului care fara discernamant atenteaza la sanatatea si viata locuitorilor Bucurestiului, trebuie oprita neintarziat cu orice mijloc de lupta politica si sociala.

Partidul Verde, spre deosebire de alte grupuri care au protestat impotriva distrugerii acestui parc, va depune, ca mijloc de presiune si apel la bunul simt al autoritatilor responsabile, scrisori – deschise care vor fi inaintate Guvernului, Presedentiei, Parlamentului, Inaltei Curti de Casatie si Justitie cat si la forurile internationale. Totodata, vom depune o actiune in anulare a hotararii judecatoresti si vom face o plangere la Consiliul Superior al Magistraturii pentru a lua masuri impotriva judecatorilor care au savarsit un asemenea abuz, care de fapt ascunde o afacere imobiliara.

Partidul Verde organizeaza un miting de protest si de strangere de semnaturi in Parcul Tineretului, intrarea dispre Liceul Sincai si in zona care se doreste a fi distrusa pentru constructii, in data de 04 Iulie 2009 incepand cu ora 10:00.

Va invitam sa luati atitudine si sa participati alaturi de noi la acest miting, care se va repeta pana la rezolvarea acestei probleme.

VOM SALVA PARCUL TINERETULUI NUMAI DACA SUNTEM SOLIDARI IN ATITUDINEA NOASTRA DE APARARE A MEDIULUI!

Biroul de presa al PV – Secretar general Silviu Dumitru

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente