Apelul Apa Nova catre bucuresteni: Canalizarea nu este groapa de gunoi a orasului

Apelul Apa Nova catre bucuresteni: Canalizarea nu este groapa de gunoi a orasului
Apelul Apa Nova catre bucuresteni: Canalizarea nu este groapa de gunoi a orasului

Reprezentantii Apa Nova fac apel catre bucuresteni sa nu mai arunce gunoaie pe strazi, pentru a nu infunda canalizarea orasului. Directorul general adjunct Epsica Chiru spune la emisiunea Planeta Verde de la RFI ca „reteaua de canalizare nu este o groapa de gunoi„.

Epsica Chiru precizeaza ca „este bine de stiut de catre toti ca fiecare dintre noi putem sa contribuim la reducerea acestui impact negativ in cazul evenimentelor pluviometrice, facand gesturi chiar simple, de exemplu nearuncand deseuri pe strada. Mai devreme sau mai tarziu, la fiecare ploaie, daca nu sunt adunate de colegii de la societatile de salubritate, aceste deseuri ajung in gurile de scurgere, in racordurile acestora si in colectoarele de serviciu sau marile colectoare ale Bucurestiului si reduc capacitatea de tranzit in cazul unor astfel de evenimente. De altfel, noi am avut o actiune speciala dedicata bucurestenilor in legatura cu acest subiect, prin care i-am invitat, sub forma unui slogan, sa aparam reteaua de canalizare a orasului„.

Totusi, spune reprezentantul Apa Nova, „constatam ca din ce in ce mai putini bucuresteni apeleaza la reteaua de canalizare a orasului ca fiind o groapa de gunoi a orasului. De fapt, asta este elementul pe care ar trebui sa-l intelegem cu totii, ca aceasta retea de canalizare a orasului nu este o groapa de gunoi si nu trebuie sa aruncam in ea diverse obiecte care nu ne mai trebuie in casa sau pe strada„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *