APM organizeaza o dezbatere publica pe probleme de mediu

Probleme dezbatute astazi vor fi pe tema colectarii selective

Agentia pentru Protectia Mediului (APM) Satu Mare organzieaza o noua dezbatere publica pe probleme de mediu. Intalnirea cu satmarenii va avea loc astazi, de la ora 15.00 in sala mica de sedinte Consiliului Local.

Satmarenii preocupati de mediu si problemele aferente sunt asteptati la o dezbatere publica ce va avea loc astazi la ora 15.00 in Palatul Adminsitrativ din Piata 25 Octombrie nr.1, in sala mica de sedinte a Consiliului Local.

Proiectul privind organizarea acestor intalniri se organzieaza inca din luna martie in mai multe orase si comune din judet.

Intalnirile au ca scop discutarea unor probleme de mediu cu cetatenii pentru a veni in sprijinul acestora privind consultarea si informarea pe aceasta tema. In luna august intalnirile se vor desfasura la orele propuse de catre primarii si cetateni, iar dialogul cu cetatenii se va axa pe tematica stabilita de comun acord cu primariile, si anume: Colectarea selectiva a deseurilor.

Cu ocazia dezbaterilor publice, in cazul in care participarea publicului nu va fi numeroasa se vor realiza sondaje de opinie in randul cetatenilor, pe baza chestionarelor realizate de APM Satu Mare, cu privire la problemele de mediu cu care cetatenii se confrunta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *