Aproape 13 tone de deseuri colectate la ultima campanie „Marea Debarasare” in Regiunea Sud Muntenia

0
249

In Regiunea Sud Muntenia, la ultima campanie Marea Debarasare, au fost stranse aproape 13 tone de deseuri de echipamente electrice si electronice, informeaza corespondentul NewsIn.marea debarasare

Potrivit datelor centralizate de Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti, la cea de-a saptea campanie Marea Debarasare, cele mai multe deseuri au fost colectate din judetul Ialomita – 4,9 tone, urmat de judetul Arges cu 4,6 tone. In judetul Giurgiu au fost stranse doua tone de deseuri electrice si electronice. Locuitorii din judetul Dambovita au aruncat doar 0,18 tone de echipamente vechi.
Celelalte 1,23 tone de deseuri au fost colectate din judetele Calarasi ( 0,23 tone), Prahova (0,6 tone) si Teleorman (0,4 tone).

Cea de-a saptea campanie Marea Debarasare s-a desfasurat pe data de 5 septembrie si, in total, au fost colectate in Regiunea 3 Sud Muntenia, care cuprinde sapte judete, 12,925 tone de deseuri. Cu peste 46 de tone de deseuri de echipamente electrice si electronice, judetul Arges ocupa locul I in Regiunea 3 Sud Muntenia, in urma celor sapte campanii, desfasurate in anul 2009.

Sursa: NewsIn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.