Arad: Fast-food ecologic, la fostul Spital Municipal

Arad: Fast-food ecologic, la fostul Spital Municipal

Un fast-food ecologic va fi amenajat in bucataria fostului Spital Municipal, care a fost preluat, anul trecut, de Spitalul Clinic Judetean Arad.

Consilierii locali au aprobat un proiect prin care la fostul Spital Municipal vor fi efectuate mai multe investitii, in cursul acestui an. Unitatea fast-food va fi amenajata in spatiul in care a functionat bucataria fostului spital si va deservi atat pacienti si apartinatorii acestora, cat si personalul unitatii medicale. Jumatate din suma incasata din inchirierea spatiului va ajunge in conturile Spitalului Judetean, iar cealalta jumatate la bugetul local. „In conformitate cu prevederile Hotararii 191/2011 a Consiliului Local al Municipiului Arad privind transmiterea in administrarea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad a imobilelor in care isi desfasoara activitatea fostul Spital Clinic Municipal Arad, administratorul are obligatia sa vireze la bugetul local sumele incasate din inchirierea sau concesionarea bunurilor proprietate publica, mai putin o cota-parte de 50 la suta pe care are dreptul sa o incaseze potrivit legii”, se arata in hotararea Consiliului Local.

De asemenea, conform proiectului aprobat de consilierii locali, se are in vedere si efectuarea lucrarilor de igienizare si modernizare a spatiului in care functioneaza Statia de Hemodializa a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta, pe cheltuiala exclusiva a spitalului. S-a mai aprobat renovarea si reabilitarea fatadei cladirii in care functioneaza Sectia Clinica ORL, din Piata Mihai Viteazul si o investitie pentru realizarea canalizarii menajere in incinta fostului Spitalul Municipal. Pentru aceasta investitie s-a alocat suma de 262.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *