Argesenii, invitati la curatenie

Echipa “Let”s Do It, Romania!”, care si-a propus sa curete tara de gunoaie pe 25 septembrie, ii invita pe argeseni sa dea o mana de ajutor pentru a trasa harta gunoaielor din judet.invitati la curatenie

Cu ajutorul acestei harti va fi posibila marea curatenie in toamna. Proiectul a fost ideea unui estonian si, in 2008, Estonia a facut curatenie generala. De atunci Let”s Do It a devenit o miscare internationala.

Weekend-ul trecut, in judetul Cluj, 100 de voluntari au luat parte la intocmirea hartii deseurilor. Ei au identificat mormanele de gunoaie cu ajutorul GPS-urilor si au transmis coordonatele geografice, dimensiunile si compozitia deseurilor.

In Arges, exista doar 36 de voluntari inscrisi. Echipa “Let`s Do It, Romania!” cere sprijinul tuturor romanilor pentru etapa de cartare, care va rezolva multe dintre necunoscutele proiectului. Toti cei care dispun de GPS, masina sau bicicleta, timp liber, energie si, mai ales, doresc sa vada Romania curata, sunt incurajati sa se inscrie pe site la sectiunea “Implica-te!”

Daca proiectul va reusi, Romania va stabili un record, fiind cea mai mare tara europeana care a facut curatenie generala.

Sursa: Evenimentul Zilei

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente