Arome bio pentru casa

Pentru un miros placut in locuinta, alegeti odorizantele, uleiurile volatile si lumanarelele parfumate certificate bio.

Vizitati magazinul bio online www.Biolateria.ro Peste 3.000 de produse bio sau produse naturiste de la cei mai premiati producatori Bio din lume. arome bio

Odorizantele conventionale, indiferent de forma lor de prezentare – recipiente cu lichid, din acelea care se baga in priza, sprayuri, geluri, cartoane parfumate, betisoare si lumanarele si mai parfumate -, contin arome artificiale. Arome care nu numai ca uneori dau dureri de cap, dar se mai intampla sa contina si toxine. Un test facut de Universitatea din Washington pe trei tipuri diferite de odorizante si pe trei produse folosite la spalatul rufelor, a scos la iveala ca fiecare dintre acestea contine cel putin o substanta chimica reglementata ca toxica sau periculoasa de legislatia federala. Acetona, limonene, acetaldehida, clorometan, 1,4-dioxan. Chimicale care nici macar nu figurau pe eticheta produselor, desi sunt recunoscute ca poluanti puternici ai mediului sau ca substante cancerigene.

Solutii
De aceea, daca vreti sa va parfumati casa, incercati odorizantele de ambianta, uleiurile volatile si lumanarelele aromate certificate bio. Astfel de produse se gasesc si pe piata autohtona. O lumanarica bio este facuta din ceara si din diverse uleiuri esentiale vegetale, certificate ecologic. De exemplu, o lumanare antitabac fabricata de firma franceza Florame, disponibila in magazinele Natural Paris, are in compozitie ceara 100% vegetala, fara organisme modificate genetic, si uleiuri esentiale de lavanda, cedru, pin, menta, ienupar, cuisoare sau portocale certificate ecologic. De asemenea, odorizantele bio au in compozitie alcool obtinut din ingrediente ecologice si diverse ape florale si uleiuri esentiale vegetale facute din plante bio.

Sursa: Jurnalul National

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *