Asasinul din cuptorul cu microunde. Cum sa iti pierzi sanatatea foarte usor

Descopera efectele cuptorului cu microunde asupra sanatatii tale
Asasinul din cuptorul cu microunde. Cum sa iti pierzi sanatatea foarte usor
Asasinul din cuptorul cu microunde. Cum sa iti pierzi sanatatea foarte usor

Microundele sunt o sursa de energie electromagnetica care radiaza moleculele de apa din alimente declansand o rotatie interna si o frictiune violenta intre acestea, rezultatul fiind o crestere rapida a temperaturii. Pare un mod sanatos si normal de a-ti prepara mancarea?

In mod cert, acest mod nu este unul sanatos si indicat; din aceasta cauza, utilizarea microundelor este asociata, printre altele, cu infertilitatea la barbati si cu denaturarea alimentelor (facandu-le dificil de digerat). De asemenea, in cazul unor vitamine, microundele le pot face dificila absorbtia in corp. Prin intermediul folosirii cuptorului cu microunde, alimentele pot ajunge sa-si piarda valoarea nutritionala de la 60% pana la 97%.

De asemenea, exista si pericolul emisiilor de radiatii in timp ce aparatul este pus in functiune, fiind demonstrat faptul ca microundele pot cauza probleme in timpul sarcinii, cataracta, cancer sau alte boli grave.

Studii de specialitate, dedicate sectorului alimentar, realizate de catre doctorul de origine suedeza Hans Ulrich, demonstreaza ca folosirea cuptorului cu microunde pentru incalzirea sau prepararea alimentelor dauneaza sangelui si limfocitelor (al caror rol este acela de a produce anticorpi si de a combate infectiile). Acest medic a verificat modul in care folosirea microundelor duce la deteriorarea sangelui participantilor care au facut parte din acest studiu.

In cartea sa despre efectele radiatiei microundelor asupra sanatatii, doctorul Lita Lee sustine ca radiatiile electromagnetice transforma alimentele, facandu-le toxice si cancerigene.

In revista Raum & Zeit a fost publicat un articol despre rezultatele unui studiu care concluzioneaza ca distrugerea atomilor este inevitabila, iar moleculele alimentelor care nu pot suporta efectele destructive ale radiatiei se transforma in molecule toxice.

Ca si cum toate aceste nu ar fi suficiente, trebuie luate in calcul si efectele periculoase cauzate de folosirea recipientelor din plastic utilizate in cazul incalzirii alimentelor semipreparate care, de cele mai multe ori, contin disruptori endocrini asociati infertilitatii, tumorilor, diabetului, obezitatii etc.

Prin intermediul metodei de gatit la aburi elementele nutritive nu isi pierd din calitati; de asemenea, este recomandata folosirea materialelor si ustensilelor care nu sunt smaltuite din sticla, ceramica, titan sau portelan, evitandu-se astfel acumularea de metale grele in organism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *