Acasă Etichete Molecule

Eticheta: molecule

Peste 50.000 de romani mor anual de cancer. Cum poate creste eficienta tratamentului oncologic

Peste 50.000 de romani mor anual din cauza cancerului, potrivit Raportului de Sanatate privind Incidenta Cancerului in Romania, realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii....

STUDIU: Carnea rosie contine o molecula de zahar responsabila de aparitia cancerului

Legatura dintre consumul de carne rosie si aparitia cancerului ar putea fi realizata de o molecula de zahar din acest tip de carne, potrivit...

Apa de pe Terra nu provine din comete. Care ar putea fi sursa acesteia

Analiza chimica a apei de pe cometa 67P / Ciuriumov-Gherasimenko, in jurul careia orbiteaza sonda Rosetta, din luna august, arata ca aceasta contine de...

Lamaia este de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia

Specialisti de seama sustin ca romanii cunosteau lamaiul. Vechii egipteni considerau consumul de lamai sau bauturile pe baza de lamaie protector impotriva diverselor otravuri....

Nu numai ca ingrasa: cercetatorii au descoperit noi efecte nocive ale zaharului

O alimentatie bogata in fructoza are ca efect, la adolescenti, cresterea riscului de a suferi de depresie, anxietate si stres. Fructoza este un zahar prezent...

Plasticul care se degradeaza in trei ore

Cercetatorii de la Universitatea din Dakota de Nord au reusit sa creeze un tip de material plastic care, expus la raze ultraviolete, se degradeaza...

Asasinul din cuptorul cu microunde. Cum sa iti pierzi sanatatea foarte usor

Microundele sunt o sursa de energie electromagnetica care radiaza moleculele de apa din alimente declansand o rotatie interna si o frictiune violenta intre acestea,...

De ce e bine sa mancam mai putin zahar

Zaharurile sunt carbohidrati, principalul nostru combustibil. In organism, carbohidratii sunt transformati in glucoza pentru a alimenta celulele, inclusiv creierul. Acestia se impart in: • zaharuri...

Rămâi conectat!

104,547FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole recente