Asociatia Pentru Botosani lanseaza un proiect privind conservarea biodiversitatii din aria “Acumularile Rogojesti- Bucecea”

Asociatia Pentru Botosani lanseaza un proiect privind conservarea biodiversitatii din aria "Acumularile Rogojesti- Bucecea"
Asociatia Pentru Botosani lanseaza un proiect privind conservarea biodiversitatii din aria “Acumularile Rogojesti- Bucecea”

Asociatia Pentru Botosani lanseaza astazi un proiect pe POS Mediu, denumit “Implementarea unui sistem adecvat de management pentru conservarea biodiversitatii in ROSPA 0110 “- Acumularile Rogojesti-Bucecea.

Obiectivul proiectului care se va desfasura pe o perioada de 24 de luni este conservarea biodiversitatii din aria de protectie speciala avifaunistica “Acumularile Rogojesti- Bucecea”. Valoarea proiectului este de 840.926 lei, din care 756.833 lei finantare nerambursabila prin FERD si 84.0983 lei finantare nerambursabila de la bugetul de stat.

Proiectul va fi implementat in comunele Mihaileni si Varfu Campului (judetul Botosani) si orasul Siret, comunele Gramesti, Hantesti si Zvoristea (judetul Suceava).

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente