Asociatia pentru dezvoltare durabila “Prut-Dunare” Galati

Asociatia pentru dezvoltare durabila „Prut-Dunare” Galati

In data de 18 iulie a.c., Camera Agricola a Judetului Galati, in calitate de Beneficiar, a realizat inchiderea oficiala a proiectului „Grup de lucru pentru gestionarea durabila a fondului piscicol in judetul Galati, zona pescareasca Lunca Prutului Inferior – Dunarea Inferioara Mila 76“

Proiectul este finantat din Fondul European pentru Pescuit prin Programul Operational pentru Pescuit 2007-2013, Axa prioritara 5 – Asistenta tehnica, Masura 5.1, Actiunea 1 – Sprijin pentru infiintarea parteneriatelor public private si elaborarea strategiilor de dezvoltare locala integrata a zonelor pescaresti.

La acest eveniment au participat reprezentantii Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Consiliului Judetean Galati, Camerei Agricole a Judetului Galati, Asociatiilor de pescari, Institutiilor de invatamant de profil, precum si presa centrala si locala.

Scopul proiectului a fost acela de a sprijini infiintarea parteneriatului public-privat ,,Asociatia pentru dezvoltare durabila “Prut-Dunare” Galati, precum si elaborarea Strategiei de dezvoltare locala integrata a zonei pescaresti situata intre Lunca Prutului Inferior si Dunare. Zona pescareasca vizata include urmatoarele unitati administrativ teritoriale: Cavadinesti, Suceveni, Oancea, Vladesti, Mastacani, Foltesti, Frumusita, Tulucesti si Valea Orasului din municipiul Galati.

Valoarea totala a proiectului a fost de 133.435,00 lei, din care 119.700,00 lei reprezinta valoarea finantarii nerambursabile din FEP.

Pentru informatii suplimentare:

Persoana de contact – Dima Floricel Maricel, Director executiv CAJ GalaTi,

tel: 0236/415712,

fax: 0236/414149,

e-mail: [email protected]

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente