Asociatia pentru dezvoltare durabila „Prut-Dunare” Galati

  0
  607
  Asociatia pentru dezvoltare durabila „Prut-Dunare” Galati
  Asociatia pentru dezvoltare durabila „Prut-Dunare” Galati

  In data de 18 iulie a.c., Camera Agricola a Judetului Galati, in calitate de Beneficiar, a realizat inchiderea oficiala a proiectului „Grup de lucru pentru gestionarea durabila a fondului piscicol in judetul Galati, zona pescareasca Lunca Prutului Inferior – Dunarea Inferioara Mila 76“

  Proiectul este finantat din Fondul European pentru Pescuit prin Programul Operational pentru Pescuit 2007-2013, Axa prioritara 5 – Asistenta tehnica, Masura 5.1, Actiunea 1 – Sprijin pentru infiintarea parteneriatelor public private si elaborarea strategiilor de dezvoltare locala integrata a zonelor pescaresti.

  La acest eveniment au participat reprezentantii Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Consiliului Judetean Galati, Camerei Agricole a Judetului Galati, Asociatiilor de pescari, Institutiilor de invatamant de profil, precum si presa centrala si locala.

  Scopul proiectului a fost acela de a sprijini infiintarea parteneriatului public-privat ,,Asociatia pentru dezvoltare durabila “Prut-Dunare” Galati, precum si elaborarea Strategiei de dezvoltare locala integrata a zonei pescaresti situata intre Lunca Prutului Inferior si Dunare. Zona pescareasca vizata include urmatoarele unitati administrativ teritoriale: Cavadinesti, Suceveni, Oancea, Vladesti, Mastacani, Foltesti, Frumusita, Tulucesti si Valea Orasului din municipiul Galati.

  Valoarea totala a proiectului a fost de 133.435,00 lei, din care 119.700,00 lei reprezinta valoarea finantarii nerambursabile din FEP.

  Pentru informatii suplimentare:

  Persoana de contact – Dima Floricel Maricel, Director executiv CAJ GalaTi,

  tel: 0236/415712,

  fax: 0236/414149,

  e-mail: [email protected]

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.