Un monstru asemanator celui din Loch Ness, descoperit in Alaska

Un monstru asemanator celui din Loch Ness, descoperit in Alaska

O creatura mare, de circa 9 metri lungime, cu cocoase pe spate, se misca prin apele unui golf din Alaska. Monstrul a fost filmat de un pescar in 2009 si este comparat cu cel din Loch Ness.
Oamenii de stiinta, insa, cred ca creatura din Alaska ar putea fi un cadborosaurus, un fel de sarpe de mare, care si-a primit numele dupa golful Cadboro din British Columbia si care ar trai in Pacificul de Nord.

Videoclipul a fost difuzat marti seara pe Discovery Channel, in emisiunea Hillstranded.

“Sunt impresionat de acest videoclip. Desi a fost filmat in timpul ploii, de pe o barca care se balansa foarte tare, este real”, a declarat Paul LeBlond, fostul sef al departamentului pentru Stiinte ale Pamantului si Oceanului la Universitatea British Columbia, pentru Discovery News.

Cadborosaurus willsi, adica reptila din golful Cadboro, este un sarpe de mare din Pacificul de Nord, despre care se crede ca are un gat lung, un cap ca de cal, ochi mari si multe cocoase pe spate. El a fost vazut de mai multe ori pe parcursul anilor, insa existenta sa nu este confirmata de oamenii de stiinta.

LeBlond spun, insa, ca acest videoclip din 2009, este o dovada ca animalul exista, intr-adevar. “Trebuie sa fie un mamifer sau o reptila, intrucat se misca in sus si in jos, pe plan vertical, ceea ce elimina pestii care se misca in lateral”, spune cercetatorul, care subliniaza ca animalul a fost vazut de pescari, care cunosc bine fauna marina locala.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,331FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente