In Maramures, va fi organizat un festival ecologic

0
417
În Maramureş, va fi organizat un festival ecologic
In Maramures, va fi organizat un festival ecologic

Manifestarea va avea loc la sfarsitul saptamanii viitoare in satul maramuresean Durusa, situat in zona Vaii Chioarului.

Actiunea se va derula din 28 iulie si pana pe data de 1 august. Vizitatorii vor putea vizita atelierele de creatie ale unor mesteri populari, sa participe la competitii sportive si sa ia parte la campaniile de ecologizare.
Acest proiect are ca tema principala ecologia, astfel ca, in perioada festivalului, participantii vor invata cum sa protejeze mediul inconjurator. Organizatorii festivalului sunt membrii Asociatiei Remedium – „Durusa Summerhills”, iar evenimentul este la prima editie in acest an.

”Festivalul vine ca o alternativa inclusiv pe partea de arta, dorindu-ne ca prin activitatile propuse sa implicam cat mai multi participanti – desene pe panza, land art, observatori. Toate aceste planuri se vor efectua sub auspiciile sloganului – Fii eco -, dimensiunea ecologica a festivalului fiind la randul sau un element important asupra caruia se va pune accentul si care va fi abordata in discutiile cu participantii. Importanta ecologiei si a conservarii naturii, precum si a naturii in viata oamenilor sunt elemente ce vor fi abordate si prin intermediul unor proiectii de filme”, a declarat PR-ul asociatiei Remedium, Ramona Frant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.