Atelierul de Sacose ECO – Timisoara 12 mai 2010

sacosa-eco.jpgECO CLUB Timisoara, in colaborare cu Iulius Mall Timisoara, organizeaza in data de 12 mai 2010 evenimentul „Atelierul de Sacose ECO”.
Ii asteptam pe toti cei cu spirit eco la atelierul nostru de sacose intre orele 16:00-20:00, in zona librariei Carturesti, in Iulius Mall Timisoara. Te invitam sa iei parte la un schimb: in schimbul plaselor din plastic cu care te vom surprinde, iti vom oferi sacose din material textil. Aceste sacose sunt confectionate de voluntari si colaboratori ai ECO CLUB Timisoara. In cadrul atelierului, iti poti decora in diverse moduri sacosa nou primita, pentru a se potrivi personalitatii tale si pentru a face cumparaturile mai eco si mai frumoase. Impreuna facem lucruri mici, cu impact mare!
Acest eveniment este la a treia editie si face parte din seria de actiuni prevazute in cadrul proiectului „Spune NU plaselor din plastic”. Proiectul are drept scop incurajarea integrarii notiunii de ecologie urbana in randul cetatenilor timisoreni si isi propune educarea comunitatii in a utiliza sacose din material textil pentru cumparaturile zilnice. Dorim sa atragem atentia asupra efectelor negative pe care le are plasticul asupra mediului inconjurator si asupra sanatatii umane si asupra beneficiilor personale in urma folosirii sacoselor din material.
ECO CLUB Timisoara este o organizatie nonguvernamentala a carei misiune este de a informa si a educa din punct de vedere ecologic cetatenii orasului nostru si de a colabora cu institutiile si autoritatile locale pe probleme de mediu. Noi ne dorim sa transformam Timisoara intr-un oras ecologic prin implicare, dedicare si stil de viata. Mentionam faptul ca nu suntem afiliati politic iar niciuna din activitatile noastre nu are caracter politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *