Atentie ! Garda de Mediu vine in control

2
375

Incepand de saptamana viitoare, Garda de Mediu va incepe verificarea starii de salubritate a localitatilor, drumurilor precum si a cursurilor de apa. Ordinul de control a venit de la Bucuresti, comisarul general, Silvian Ionescu, transmitand o adresa in acest sens subordonatilor sai din teritoriu. Comisarii garzii de mediu vor verifica starea podurilor, a rigolelor si a podetelor, aferente proprietatilor.control Garda de Mediu

Cum toata lumea sta cu sufletul la gura, cand verifica zi de zi nivelul apelor, digurile nu puteau scapa de control. Pentru a incerca sa previna eventualele reversari ale apelor, starea constructiilor de aparare impotriva inundatiilor va fi analizata de Garda de Mediu.

„Vom mai verifica masurile luate pentru amenajarea si curatarea cursurilor de apa, batilor si malurilor acestora”, a spus directorul coordonator al Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu, ing. Mihai Turcu.

Nici curatenia „de pe uscat” nu va fi neglijata in cadrul actiunii demarate de comsiarii de la Mediu.

„Vom verifica daca au fost respectate masurile impuse pentru buna gospodarire, pastrarea curateniei si asigurarea salubritatii localitatilor si terenurilor aferente”, a mai adaugat ing. Mihai Turcu.

Modul in care au fost curatate soselele, caile ferate si terenurile adiacente acestora va fi, de asemenea, un obiectiv de atins pentru Garda de Mediu. Actiunea va dura pana la finalul lunii mai. In cazul in care se vor constata nereguli, vor fi aplicate sanctiuni severe, ce pot ajunge pana la cateva mii de lei.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.