Au inceput pre-inscrierile la concursul inspirational Go Green in the City

Au inceput pre-inscrierile la concursul inspirational Go Green in the City
Au inceput pre-inscrierile la concursul inspirational Go Green in the City

Schneider Electric, in cooperare cu Student Competition, va lansa cea de-a patra editie a Go Green in the City, concursul international de proiecte care ii provoaca pe studenti sa descopere si sa propuna solutii inovatoare pentru managementul eficient al energiei.

Acest concurs inspirational reprezinta o mare sansa pentru studenti de a afla cele mai noi dezvoltari din domeniul energiei, al tehnologiei si al mediului de afaceri,  oferind, in acelasi timp, o multitudine de oportunitati de dezvoltare profesionala.

Spre deosebire de anii precedenti, competitia de anul acesta este deschisa studentilor de pe tot globul. Astfel, si studentii din Romania vor avea oportunitatea de a-si testa ideile cu cele ale colegilor din tari precum SUA, Franta, Germania, Rusia sau China. Acestia trebuie sa se inregistreze in echipe de cate doua persoane, dintre care cel putin una de sex feminin, pe site-ul oficial al competitiei www.gogreeninthecity2014.com. 

Studentii vor elabora unor solutii creative de gestionare eficienta a energiei

Participantii isi vor testa cunostintele despre managementul energiei, sustenabilitate si compania care a facut toate aceste lucruri posibile – Schneider Electric. Astfel, studentii vor raspunde unor intrebari cu variante multiple de raspuns si isi vor prezenta ideile de proiecte de gestionare eficienta a energiei.

Prin introducerea fazei de Mentorat, competitia beneficiaza de o valoare adaugata importanta. Dupa finalizarea cu succes a etapelor initiale si selectarea intre primii 100 de participanti, studentii vor avea sansa de a lucra impreuna cu un “mentor” din cadrul Schneider Electric. Echipa va colabora cu mentorul pentru elaborarea solutiilor creative de gestionare eficienta a energiei si vor realiza o scurta descriere si o prezentare video a ideii lor.

Tinerii vor beneficia de consultanta de specialitate, sprijin si mentorat

Aducand impreuna participantii si expertii din domeniu, studentii vor beneficia de consultanta de specialitate, sprijin si mentorat din partea angajatilor Schneider Electric. Mentorii vor oferi informatii pretioase si expertiza pentru a dezvolta ideile echipelor, dar si pentru a le provoca pe acestea sa isi depaseasca limitele.

Pe baza prezentarilor depuse, cele mai bune 12 echipe vor fi invitate sa isi prezinte proiectele in fata unui juriu format din experti, in cadrul unui eveniment special organizat la Paris in iunie 2014. Echipele finaliste vor avea, de asemenea, oportunitatea de a participa la un interviu individual cu reprezentantii departamentului de Resurse Umane al Schneider Electric. Echipa castigatoare va fi recompensata pentru munca depusa printr-o calatorie la doua dintre locatiile Schneider Electric din lume si printr-o pozitie in cadrul companiei.

Schneider Electric isi doreste sa cunoasca ideile creative ale studentilor si sa ii ajute pe acestia sa isi indeplineasca obiectivul comun de a crea solutii eficiente energetic pentru orase inteligente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *